Tec n' Rec Diving är ett företag som är verksamt i dykbraschen. Vi arbetar främst i Göteborgsregionen men kan även ta uppdrag i resten av Sverige samt utomlands! Bolaget ägs och drivs av Stilianos Matsoukatidis som med sin mångåriga erfarenhet inom dykutbildning utbildar allt ifrån Open water divers till tekniska dykare, samt instruktörer.

Vår ambition är att ge våra kunder en bra grund att stå på genom att köra kurser med små grupper. Våra kursscheman är kundanpassade och skräddarsys tillsammans med våra kunder så att de får bästa möjliga flexibilitet och så mycket tid med instruktör som möjligt. Vi vill inte "pumpa" ut dykare. Vi vill utbilda duktiga och säkra dykare! Titta gärna på vår staff's meritlista.

Vårat huvudsakliga arbetsområde är utbildning av rekreations- och tekniska dykare (både öppet och slutet system) inom organisationerna IANTD, PADI ochDSAT. Vi utbildar dykare och icke dykare i första hjälpen inom organisationerna DAN och EFR. Vi utför även service på regulatorer, flaskor och västar. Dessutom har vi utrustningsförsäljning på utvalda produkter. Slutligen fyller vi luft, nitrox och trimix.

Tec n' Rec Diving är en IANTD Facility, men vi har även rätt att utbilda inom PADI. 

 

Välkomna till Tec n' Rec Diving och undervattensvärlden!